6.3.2025 Indie, 18:00 - 22:00

Vyprodáno

Lektor: 

Zdeněk Křížek


Menu:

  • Indické krevety Jhinga

  • (Okra, tmavá cizrna, papadum)

    Kompletní příprava a marinování Indických Jhinga prawns , doplněné salátem z orky a tmavé cizrny, ukázka pečení indického chlebu papadum

    • Vegetariánská Polévka Mulligatawny

    (Kurkuma, zelené chilli, kokosové mléko)

    Příprava tradiční jihoindické vegetariánské polévky ze žluté čočky a kokosového mléka

    • Tradiční kuřecí Tikka masala

    (Šafránový pilaf, kešu, šalotka, Naan)

    Kompletní příprava kuřecí Tikka masala včetně marinování kuřecích stehen od základu. Příprava šafránového pilafu. Ukázka indického chlebu Naan

    • Mango lassi

    (Šafrán, mango, jogurt)

    Kompletní příprava indického mango lassi


2 999,00 Kč