28.3.2025 Čína & Japonsko, 18:00 - 22:00

Lektor: 

Zdeněk Křížek


Menu:

  • Tradiční vepřový – shu mai – variace stylu dim sum

Vepřové maso, kreveta, zázvor, koriandr, limetová omáčka

Kompletní příprava kantonského knedlíčku Dim sum včetně náplně s krevet a vepřové krkovice doplněná limetovou omáčkou.


  • Uramaki roll z červené řepy – varianta sushi

Krab, japonská majonéza, mangold

Kompletní příprava obrácené sushi rolky obarvená freshem z červené řepy, příprava krabího salátu, doplněná Mangoldem.


  • Japonská yakisoba

Restované hovězí nudličky, shiitake, benishoga sladký hrášek

Kompletní příprava japonského stir fry, z hovězí svíčkové a udon nudlí doplněná marinovaným zázvorem Benishoga.


2 999,00 Kč
Skladem