Finger Food – Silvestrovská party
25 listopadu @ 18:00 - 22:00 CET
2,699.00KčLektor:
Radek David
Přinášíme vám kurz s jedním z nejlepších českých šéfkuchařů – Radkem Davidem. Veškeré pokrmy chystá nejradši tak, aby nepřišly o svoji přirozenou chuť, ale zlehka je jen podpoří a zvýrazní kořením nebo bylinkami. Při přípravě jídel ho vždy inspiruje sezónnost. Suroviny vybírá v té nejlepší kvalitě, které pomocí techniky a poctivé kuchařské práce přetaví v jídlo ve vlastním moderním provedením, s vlastním stylem podávání a vlastními chuťovými kombinacemi.
Na tomto kurzu si připravíme netradiční silvestrovské občerstvení. Servírovat se bude formou „finger food“ – na lžičky, malé misky nebo francouzskou bagetu.
Menu:
Smažené krevety v panko strouhance a asijská majonéza,
Hráškový hummus a pražené lískové ořechy,
Cizrnový hummus a malá rajčata,
Bagna Cauda a syrová zelenina,
Roastbeef a pikantní paprikový salát, frissé,
Vepřový rilletes, hořčičná majonéza a marinovaná šalotka,
Marinované kuřecí prso v kari a celerová remuláda.
Cena: 2 699 Kč