- akce již proběhla.
Letní gril a španělské tapas
25.7.2023 @ 18:00 - 22:00 CEST
2,699.00KčLektor:
Jan Horký
Grilovací sezóna je tady! Oprašte grily a přijďte se k nám naučit dobroty, které z vás udělají mistry grilovací sezóny. Kurzem vás provede dlouholetý člen kuchařské reprezentace Honza Horký.
Připravíme si několik receptů z vyhlášených surovin vhodných na grilování a tapas.
Krevety jsou typické pro španělskou kuchyni v jakékoliv úpravě. Iberské selátko se živí žaludy a celý život běhá ve volných sadech. Jeho maso je charakteristické a křehké.
Menu:
Grilovaný špíz ze sušených tomatů zabalený v „Jamon“, bageta potřená olivovým pestem
Krevety grilované s chorizem, avokádový dip
Pluma z „iberského selátka“ grilovaný lilek zapečený strouhaným bramborem a modrým sýrem
Ovocný grilovaný špíz na třtinovém cukru, ledový limetkovo-mátovým krém